За какво може да служи концепцията „Моb Happy Life“?

Приложението на модула, може да бъде много разнообразно.

Страхотна възможност за фирми, които желаят да бъдат забелязани и позициониране на топ локации, презентиране на нови продукти, рекламни кампании, участия в изложения, преобразуване в мобилни фреш кафе барове, ресторанти, магазини, могат да служат за фирми и / или марки във всеки отрасъл от търговия на дребно до телекомуникационни или спортни събития

Освен това мобилният модул може много успешно да бъде предложен във вариант за мобилни сглобяеми временни или постоянни жилищни постройки.

Как може модулът „Mob Happy Life да бъде персонализиран за моята фирма и / или марка специфични нужди?

Когато търсите решение под наем, може да персонализираме модулът спрямо вашите специфични нужди в много различни начини.

Брандирането на модула може да бъде реализиран по проект на компанията и / или марка.

При решения за покупка, можем да модифицираме модула в зависимост от вашите нужди. Боядисано в цветове на вашата фирма и / или цвят марка или дори с множество цветове. Освен това има опция за поставяне на билборд на върха или ниво мецанин, позволяваща да се подобри видимостта или опит потенциал на вашите клиенти

Каква е средната цена на „Моb Happy Life” ?

Предлагаме различни варианти на нашите клиенти , за да се вместят в бюджета, с който разполагат . Може да бъде закупен мобилният модул или да бъде нает, вече изграден.

Предлагаме изработване на индивидуални решения в зависимост от изискванията за различни размери и дизайн, в зависимост от всички маркетингови и промоционални нужди .

Какви са икономиите на разходи на Мob Happy Life” ?

При разработването на проекта , това са много разходи , които обикновено са направени в пътуваща среда и не винаги се считат като:

Не се налага да наема голям екип за изграждане на пространство на място

Не се налага да наемете тежка техника за транспортиране на обекта.

Не се налага да наемат допълнително складово пространство за съхраняване на продукти на клиентите.

Бърз монтаж и демонтаж на място


За колко време се реализира един проект ?

Тъй като ние предлагаме различни дизайнерски решения за реализация, освен това и вариантите за покупка или наем , срокът се определя на базата на тези аспекти.

Можем да бъдем гъвкави, тъй като сме производители на тази концепция и да се съобразим със сроковете и нуждите на клиента.


Как се осигурява транспорта и монтажа на модула „Моb Happy Life“?

Конструкцията е сглобяема, което значително улеснява процеса по транспортиране и монтаж на необходимото място, освен това не натоварва значително бюдбета и организацията на този процес.

Разполагаме с екип от експерти, които работят, за да намери и предложи най-доброто и бързо за реализация решение отговарящо на нуждите на клиента..


Има ли възможност за брандиране на модула?

Разполагаме с различни по размери и адаптивни по отношение на тяхното разполагане варианти. Може да се използва от всички страни, включително поставяне на статичен или LED билборд върху модула…


Какви са наемите на модула „Мy Happy Life“?

Наемните цени се изчисляват на седмична база и варират в зависимост от вида на модула, който търсите . В това се включва подготовка, монтаж, демонтаж, транспорт, оборудване и т.н

За дългосрочно отдаване под наем, има възможност да бъде изработена индивидуална оферта, в зависимост от спецификата и нуждите на клиента.

За допълнителна информация може да се свържете с „Моb Happy Life“.

Контакти

България
София 1000

Адрес: ул. Шар планина 49

тел: +359 889 532245
e-mail:    

Мениджър – България
Янко Петров

Мениджър Маркетинг – България

Десислава Атанасова